zondag 4 november 2012

Renovatie van eiken keuken

voor de keukenrenovatie

keukenrenovatie voor en na

na de keukenrenovatie

keukenrenovatie

Deze keukenrenovatie voor een klant uit Schoten (tussen Brasschaat en Antwerpen) werd als volgt op een heel betaalbare manier gerealiseerd :
  • De klant demonteerde zelf alles wat los kon aan de keuken, en meestal is dit redelijk veel.  Soms kunnen alle deurtjes, lade's, fronten, zijkanten en moluren worden losgemaakt.
  • Wij halen de te renoveren keuken op, dit gebeurt altijd op een maandagmorgen indien mogelijk.  De losse delen van de keuken worden naar onze werkplaats te Avelgem gebracht.
  • De klant besliste om het overgebleven stuk van de kader van de keuken zelf te behandelen (hiervoor geven wij een handleiding met de beste manier van werken, alsook de nodige producten zoals primers, beitsen, vernissen)  Door dit deel zelf te doen bespaart de klant ongeveer 50% op de totale keukenrenovatie.
  • Intussen worden de deurtjes en lade's van de keuken licht gestraald.  Zandstralen van eiken keukens is een kunst op zich want de keuken mag zeker niet te grof worden.  Hiervoor hebben wij de beste werknemers in dienst, waardoor ook onze collega-renoveerders meestal hun te zandstralen keukens en meubelen binnenbrengen bij ons.
  • Eens de keuken naturel staat moet hij een behandeling krijgen.  Hier zijn tal van mogelijkheden van behandelingen en kleuren.  Meestal wordt een lichte beits aangebracht met daarna twee lagen matte vernis zodat de eiken keuken makkelijk kan onderhouden worden met een vochtige doek.
  • De vrijdagmorgen worden de gerenoveerde losse delen van de keuken terug geleverd bij de klant.

Dankzij onze jarenlange ervaring, en de renovatie van minimum één eiken keuken per week kan u bij ons rekenen op de perfecte keuken-renovatie !  Wenst u een bezoek te brengen aan onze werkplaats ?

Geef ons een seintje via het contact formulier aub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volg ons per mail